Hyaluronsyra och Restylane fillers


Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfacetterade och fascinerande ämne. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Från 25-års ålder påbörjas nedbrytningen av hyaluronsyran i huden vilket med stigande ålder resulterar i torr, oelastisk och rynkig hud.


Vissa rynkor är vackra och tillför Ditt utseende personlighet och karaktär medan andra rynkor kan få Dig att se arg och trött ut. Med en enkel injektion med Restylane fillers kan Du nu jämna ut besvärande rynkor och veck med direkt resultat och Du kan återgå till Ditt arbete direkt efter behandlingen.

 

Restylane, som består av 99% hyaluronsyra är en filler som är naturlig, säker och ger långvariga resultat. Restylane kan föryngra huden i ansikte, hals och dekolletage, återskapa spänst och elasticitet, fylla ut rynkor och ärr, öka volymen i läpparna eller ge en rejäl fuktboost. Restylane är en filler som är naturlig, säker och ger långvariga resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat. Restylane är en Svensk produkt som har utvecklats av svenska läkare och lanserades av företaget Q-Med 1996. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna. Restylane ska ha hög renhet och ge långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med vår unika stabiliseringsprocess, NASHA-teknologin. Hyalusornsyra i naturlig form bildas och bryts ner konstant i en snabb process. Därför är stabilisering av hyaluronsyran med NASHA-teknologin nödvändig för att uppnå långvariga resultat. Slutresultatet är Restylane – en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen med långvariga, estetiska resultat. Källa: Restylane.se

I dag har ungefär 15 miljoner behandlingar gjorts över hela världen.